Barcelona

Una usuària indignada irromp en directe a "Els matins" de TV3 per increpar un responsable de Renfe

Tres dies d'endarreriments generalitzats a la xarxa de Rodalies de Renfe, un servei àmpliament qüestionat des de fa molt temps, acaben amb la paciència dels usuaris, fins al punt de generar situacions inèdites i de molta tensió. És el cas de la interrupció de què ha estat objecte, en rigorós directe, l'entrevista que la periodista Marta Casagolda feia per al programa de TV3 "Els matins" des de l'estació de Sants de Barcelona. El director general de Viatgers de Renfe, Enrique Urkijo, responia les preguntes de la periodista quan una viatgera indignada ha irromput al pla de la càmera de TV3.

Actualitzat
La usuària de Rodalies, amb molt males maneres, ha demanat explicacions al màxim responsable de Viatgers de la companyia ferroviària a tot l'Estat i l'ha acusat de no "donar la cara" als afectats per la protesta encoberta dels maquinistes.

La passatgera, que també ha increpat repetidament la periodista de TV3, s'ha negat en un principi a identificar-se i la càmera l'ha hagut de mostrar durant força estona d'esquena. Tot i que finalment ha cedit a les demandes de permetre que l'enfoquessin i poder mantenir un cara a cara amb Urkijo, ha mantingut fins al final una actitud impertinent.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut