Un tros de "The Crown" a casa: decorats, accessoris i vestuari de la sèrie, a subhasta

S'exposen a Londres centenars d'articles de l'exitosa sèrie de Netflix sobre la monarquia britànica

RedaccióActualitzat

Més de 450 articles de la sèrie "The Crown", centrada en el regnat de la difunta monarca britànica Elisabet II, s'exposen aquests dies a Londres, un cop ja acabades les sis temporades d'aquesta producció de Netflix.

A la casa de subhastes Bonhams s'hi poden veure tota mena d'elements que s'han fet servir per ambientar l'exitosa sèrie. Des del vestit utilitzat per recrear la coronació de la reina, fins a una rèplica de la porta del 10 de Downing Street, o de les reixes del palau de Buckingham.

Una rèplica de la façana del número 10 de Downing Street, seu del govern i residència del primer ministre britànic (EFE/EPA/Tolga Akmen)

Els fans de "The Crown", orfes des que el desembre passat la sèrie va arribar al final, podran triar i remenar ara el que més els agradi de tot allò relacionat amb el rodatge, i anar rascant-se la butxaca si se'n volen endur algun record.

El dia 7 de febrer hi haurà la "Crown auction", la subhasta en directe, on es vendran fins a 150 vestuaris, accessoris i decorats. El tron de la coronació, per exemple, es calcula que es podria adjudicar per uns 23.000 euros, i la carrossa reial podria arribar a costar-ne uns 60.000.

Els ingressos d'aquesta venda en directe es destinaran a establir un programa de beques a la National Film and Television School, que té escoles de formació a tot el Regne Unit.

Alguns dels vestits exposats a la casa de subhastes Bonhams de Londres (EFE/EPA/Tolga Akmen)

La resta d'objectes es vendran a través d'internet en una subhasta en línia que tindrà lloc entre l'11 de gener i el 8 de febrer.

 

ARXIVAT A:
MonarquiaSèriesRegne Unit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut