L'home es va passar dos dies enfilat a una boia després de caure de l'embarcació (@disangermano)
L'home es va passar dos dies enfilat a una boia després de caure de l'embarcació (@disangermano)

Un pescador sobreviu dos dies damunt d'una boia enmig de l'oceà, al Brasil

El va trobar un pescador amic seu dos dies després que la seva embarcació aparegués a la deriva

Actualitzat

Un pescador del Brasil s'ha passat dos dies enfilat a una boia enmig de l'oceà Atlàntic al nord de Rio de Janeiro. David Soares, de 43 anys, va desaparèixer quan va caure a l'aigua per les fortes onades i el vent. Després de trobar la seva embarcació a la deriva, es va activar el dispositiu de recerca. Dos dies després, un amic seu, que també és pescador, el va trobar amb símptomes de deshidratació enfilat a la boia.

David Soares ha explicat als mitjans locals que va sortir a pescar des de la platja d'Atafona, al nord de l'estat de Rio de Janeiro, quan va caure. Va nedar durant quatre hores, segons ha dit, fins que es va trobar amb la boia i va aconseguir escalar-la.

Segons ha assegurat el pescador al portal de notícies G1 del Brasil, "els primers 10 minuts van ser els més difícils perquè volia tornar a l'embarcació a qualsevol preu", però el corrent era massa fort i no podia arribar-hi. Un cop va ser conscient que no hi podria tornar, es va treure la roba i es va deixar portar pel corrent per estalviar esforços.

Quatre hores després arribava a la boia, situada prop del port d'Açu, s'hi va enfilar i hi va acabar passant dos dies. El van trobar companys seus de professió que havien sortit a buscar-lo després que la família donés l'alerta per la seva desaparició.

En un vídeo que han reproduït alguns mitjans després de ser rescatat, se'l veu fins i tot fent broma a l'embarcació del seu amic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter TV RJ (@intertvrj)

ARXIVAT A:
Brasil
Anar al contingut