El nen mantenia una conversa amb l'Alexa, l'assistent virtual d'Amazon (Unsplash)
El nen tenia una conversa amb l'Alexa, l'assistent virtual d'Amazon (Unsplash)

45 walkie talkies, 112 tobogans i un jacuzzi: la compra d'un nen de 5 anys a Amazon

El nen tenia una conversa amb l'assistent virtual Alexa i va acabar afegint al carret de comprar 45 walkie-talkies de Spiderman i 112 tobogans d'aigua, entre altres coses

Actualitzat

Els assistents virtuals que funcionen amb comandament de veu són cada vegada més habituals a les llars d'arreu del món. Tot i l'ajuda que poden prestar, també arriben a ser protagonistes de situacions molt còmiques, sobretot si es deixen en mans d'un infant.

L'últim cas viral és el d'un pare que va descobrir que el fill de 5 anys estava a punt de gastar-se 1.000 euros en una llista de joguines molt variades mentre conversava amb l'Alexa, l'assistent virtual d'Amazon.

En un diàleg de més de dues hores el nen va arribar a demanar-li 112 tobogans d'aigua, 45 walkie-talkies de Spiderman, un jacuzzi de més de 450 euros i, fins i tot, un coet.

El nen jugava amb l'assistent virtual probablement sense saber que tota la seva luxosa comanda estava sent enregistrada.

El pare, conegut digitalment com a "Toy Story Dad" ha compartit a TikTok els fragments d'àudio, que acumulen gairebé tres milions de visualitzacions:

@toystorydad_

Has this ever happened to you?! Also I regret not keeping the hot tub every day…

♬ original sound - toystorydad

Per sort, la comanda del petit malbaratador es va poder cancel·lar a temps, tot i que el pare, de broma, diu que l'únic que se'n penedeix de tot plegat és d'haver anul·lat la comanda del jacuzzi.

L'experiència els ha deixat amb una bona lliçó apresa: a partir d'ara s'assegurarà de desactivar les compres per veu a l'aplicació Alexa perquè no torni a passar.

 

ARXIVAT A:
Estats UnitsMenorsTikTokAmazon
Anar al contingut