L'arribada dels cotxes fúnebres a l'església de Sant Pere de Rubí (EFE)
L'arribada dels cotxes fúnebres a l'església de Sant Pere de Rubí (EFE)
Rubí

Un miler de persones donen l'últim adeu a les dues víctimes de Rubí a la Rambla

La gran quantitat de veïns que han assistit a la cerimònia ha fet petita l'església de Sant Pere

Actualitzat

Prop d'un miler de persones s'han acomiadat aquest dilluns a Rubí del nen de 3 anys i del seu oncle avi morts en l'atemptat de dijous passat a la Rambla de Barcelona. En un emotiu funeral a l'església de Sant Pere, hi ha hagut aplaudiments en diverses ocasions, sobretot quan els dos taüts han entrat a l'església i quan dos familiars han llegit unes paraules de comiat al nen i a l'home.

Molt abans de l'inici del funeral, la plaça Doctor Guardiet de Rubí, on hi ha l'església, ja era plena de veïns que s'han acostat per acomiadar-se de les víctimes. La plaça era plena, però el silenci era el clar protagonista; un ambient que s'ha trencat amb els aplaudiments dels assistents quan els cotxes fúnebres amb els dos cossos i els vehicles amb la família han arribat davant de l'església.

La gran quantitat de veïns que han assistit a la cerimònia ha fet petita l'església i la majoria s'han hagut de quedar fora, raó per la qual s'ha instal·lat un altaveu a través del qual la missa s'ha pogut sentir des del carrer. Durant tota la cerimònia, així com en els instants anteriors i posteriors, s'ha pogut veure molta gent emocionada entre els assistents, sobretot quan el públic ha fet un passadís a la plaça per deixar sortir la família de l'església entre aplaudiments.

La cerimònia ha comptat amb la presència d'autoritats com els consellers de la Presidència i de Justícia, Josep Turull i Carles Mundó, i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez.

Anar al contingut