Segon migrant que aconsegueix entrar a Melilla en parapent
Imatge d'arxiu de la tanca de Melilla (Europa Press/Antonio Sempere)

Un migrant aconsegueix entrar a Melilla en parapent, el segon en menys d'un any

L'home ha sobrevolat la doble tanca que separa la frontera i ha fugit quan ha arribat a terra

RedaccióActualitzat

Un home ha accedit a Melilla en parapent, després de sobrevolar la doble tanca de deu metres d'altura que separa la ciutat espanyola del Marroc, i ha pogut escapar de la vigilància de la Guàrdia Civil. L'entrada ha estat per la zona de Mariguari, al nord de Melilla.

Quan ha fet terra al costat espanyol de la frontera, ha abandonat el parapent al costat del filat, ha travessat la carretera de circumval·lació que va paral·lela a la tanca i ha saltat ràpidament un guarda-raïl fins a desaparèixer per la zona arbrada al costat del riu d'Or.

És el segon migrant en menys d'un any que pot entrar a Melilla utilitzant aquest sistema de vol sense motor. L'1 de desembre va entrar un altre home amb parapent i també va poder fugir.

En els dos casos, l'objectiu era que no els detectessin els cossos de seguretat espanyols, com passa amb els que accedeixen en pastera, i evitar així ser repatriat al seu país a través d'un "rebuig fronterer" contemplat a la llei de seguretat ciutadana, conegut com a "devolució en calent", quan els intercepten al moment.

 

ARXIVAT A:
MigracionsMelilla
Anar al contingut