Barcelona

Un estudiant de Vilanova aconsegueix el primer 10 de la història de la selectivitat

Més de tres-cents estudiants aconsegueixen una nota igual o superior a 9, una xifra rècord en la història de les PAU

RedaccióActualitzat

Per primera vegada en la història de les proves d'accés a la Universitat (PAU) un alumne ha aconseguit la nota màxima, un 10. L'ha obtingut Carles Domingo Enrich, que ha estudiat el Batxillerat a l'Escola Pia de Vilanova i la Geltrú.

Pel que fa a la resta de demarcacions, la nota més alta de Girona correspon a un 9,8, obtinguda per Christian Koch, de l'Institut Castelló d'Empúries. A Tarragona, José Andrés Ballester, que estudia a l'Institut Jaume Vicens Vives d'Altafulla, ha tret un 9,7. I a Lleida, la nota més alta ha estat la de Lluís Terrado Rourera, que estudia a l'Institut Ronda. Tots ells se situen entre els 10 primers llocs.

Distincions

Més del 95% dels estudiants han aprovat aquest any la selectivitat. A més, n'hi ha 323, 176 noies i 147 nois, que han obtingut una nota igual o superior a 9. Aquesta és una xifra rècord en la història de les PAU. Aquests joves rebran les distincions que atorga el govern de la Generalitat als estudiants amb millor nota en l'acte de lliurament que tindrà lloc el 21 de juliol a Barcelona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut