El menor va sortir a jugar amb uns amics a menys de 100 metres de casa seva (EFE / Reduan)
Ceuta

Un detingut per l'assassinat d'un nen de 8 anys al desembre a Ceuta

És un adult que viu a prop de la barriada on residia l'infant, però que no tindria cap relació amb la víctima o el seu entorn

La policia espanyola ha detingut un adult com a presumpte autor de l'assassinat d'un nen de 8 anys a Ceuta, al desembre. Ho ha avançat El Faro de Ceuta i ho han confirmat les agències de notícies EFE i Europa Press.  

El cos sense vida de la criatura el van trobar el 19 de desembre passat en un talús proper a casa seva, a la ciutat autònoma. 

Segons fonts de la Policia Nacional, el detingut viu a prop de Loma Colmenar, la barriada on residia l'infant. Les primeres informacions apunten que l'arrestat no té cap vinculació familiar amb el nen o el seu entorn. 

El diari La Vanguardia assegura que té prop de 30 anys i que té antecedents per agressió sexual i robatori amb intimidació

Veïns de la barriada de Loma Colmenar, al funeral de Mohamed Abdeselam al cementiri musulmà de Sidi Embarek
Funeral de Mohamed Abdeselam al cementiri musulmà de Sidi Embarek (Europa Press/Antonio Sempere)

Desaparegut després de sortir a jugar a una pista

La família del menor, Mohamed Abdeselam, en va denunciar la desaparició poc després de la mitjanit del 18 al 19 de desembre.

El nen havia sortit a jugar amb uns amics a una pista poliesportiva situada a menys de 100 metres de casa seva, però no va tornar. 

L'endemà al matí diversos agents van trobar el cos entre uns matolls, despullat de cintura cap avall i amb diverses ferides. 

L'autòpsia va revelar que havia mort de forma violenta, d'un cop al cap amb algun objecte contundent.

Tant els familiars com alguns veïns van denunciar que havien vist un home rondant per la zona, entrant i sortint d'un vehicle abandonat. 

La policia va agafar mostres de l'interior del vehicle i va revisar les càmeres de seguretat de la zona, incloses les de l'Hospital Universitari que hi ha a prop.

ARXIVAT A:
PolicialMenorsCeuta
Anar al contingut