La policia descarta que la mort hagi estat accidental (EFE / Reduan)

El nen de 8 anys trobat mort a Ceuta dilluns va ser colpejat al cap, segons l'autòpsia

Els pares van denunciar diumenge la desaparició del menor, que havia anat a jugar a futbol amb els amics molt a prop de casa

Mohamed Abdeselam, el nen de vuit anys que va desaparèixer diumenge passat a Ceuta i va ser trobat mort aquest dilluns en un talús molt a prop de casa, va ser colpejat al cap amb un objecte contundent, segons els resultats de l'autòpsia.

La policia descarta que la mort hagi estat accidental.

El menor havia anat a jugar a futbol amb uns amics a la tarda, en un pavelló poliesportiu que hi ha a 100 metres de casa seva, a la barriada de Loma Colmenar.

Els pares en van denunciar la desaparició a la nit, en veure que no tornava i després de buscar-lo per la zona --que està molt mal il·luminada-- des de les set de la tarda.

El cos el va trobar la policia dilluns al matí, mig amagat, despullat de cintura cap avall i al costat d'una jaqueta vermella, en un talús d'una zona boscosa, a tocar del poliesportiu on havia anat a jugar i molt a prop de casa.

La policia en va trobar el cos dilluns al matí, en una zona boscosa, a tocar de casa seva (EFE / Reduan)

Busquen un home que rondava per la zona

Tant els familiars com alguns veïns han denunciat que diumenge van veure un home rondant per la zona, entrant i sortint d'un vehicle abandonat. 

La policia ha agafat mostres de l'interior d'aquest vehicle i està revisant les càmeres de seguretat de la zona, incloses les de l'Hospital Universitari que hi ha a prop.

El cas està sota secret de sumari.

El govern de Ceuta ha mostrat el seu condol a la família i ha fet un minut de silenci, aquest dimarts, en record del menor.

ARXIVAT A:
PolicialMenorsCeuta
Anar al contingut