TV3 recull 4 Premis Zapping
TV3 recull 4 Premis Zapping
Barcelona

TV3 recull quatre Premis Zapping

Els actors Yolanda Ramos per "Benvinguts a la família" i Pablo Derqui per "Si no t'hagués conegut", "Joc de cartes" i els documentals de TV3

Actualitzat

TV3 ha recollit quatre guardons, a la XXIV edició dels Premis Zapping, que reconeixen l'oci audiovisual de qualitat. L'actriu Yolanda Ramos i l'actor Pablo Derqui han estat premiats per les sèries "Benvinguts a la família" i "Si no t'hagués conegut". També ha recollit premi el programa "Joc de cartes" i l'aposta de TV3 pels documentals li ha valgut un guardó.

Yolanda Ramos va guanyar el guardó a la millor actriu per la seva interpretació a "Benvinguts a la família", la sèrie de les nits de dilluns.

"Han respectat molt la meva "anarquia" i entre tots hem fet aquesta boja."

Pablo Derqui es va endur el premi al millor actor per una altra sèrie de TV3, "Si no t'hagués conegut".

"És que és molt fort veure's a un mateix parlant amb si mateix, és molt estrany. És molt estrany de fer i de gravar."

"Joc de cartes", el concurs culinari presentat per Marc Ribas, va rebre l'estatueta al millor programa d'entreteniment i concurs.

"La veritat és que el que hem sigut és una família. Una mica és el que s'acabava respirant en els rodatges, ens ho hem passat molt bé. I als restauradors que ens han obert les portes de casa seva i ens han ensenyat les seves intimitats, aquesta competició sana i de vegades aquelles coses que se'ls escapaven."

 

Lliurament a TV3 del Premi Especial de l'Entitat, a la XXIV edició dels premis Zapping.

 

I TV3 encara va rebre un quart guardó: el Premi Especial de l'Entitat, per oferir i produir documentals que fomenten més coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals. David Bassa, cap d'Informatius de TV3, ha defensat la importància dels documentals de qualitat que acaben recollint l'interès de l'audiència.

"Perquè la realitat dels documentals i el periodisme d'investigació, els documentals d'esperit crític, de fiscalització de les administracions, que són els documentals que fa el "Sense Ficció", han aconseguit durant el 2018 una mitjana líder d'un 14% de share, amb documentals que han trencat tots els sostres i han arribat al 35% i superat el milió d'espectadors, és a dir, s'han situat com a documentals al mateix nivell d'audiències que un Barça-Madrid, per exemple. I, per tant, és un premi que agraïm moltíssim perquè fer documentals en prime time per nosaltres és un orgull i és la força dels serveis informatius de la televisió de Catalunya."

 

El premi reconeix els documentals "La música és vida", "Utopia iogurt" i "Peixos d'aigua dolça (en aigua salada)", tots tres emesos per "Sense ficció" durant l'any 2018.

Els Premis Zapping, els organitza l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya i els finalistes surten d'una votació popular.
Els reporters de TV3 Mireia Mallol i Jordi Gil van presentar la gala que es va fer aquest dimecres a la nit al CaixaFòrum de Barcelona.

Podeu trobar aquí la llista completa de la XXIV edició dels Premis Zapping.

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut