La policia n'ha detingut el pare a Alcarràs, al Segrià, i la mare a Maçanet de la Selva (3Cat)
Lleida

Troben el nen que es van endur a punta de pistola d'un centre de Lleida i en detenen els pares

Tots dos estan acusats d'un delicte de sostracció de menors i en el cas de l'home, també d'amenaces amb arma de foc

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han recuperat aquest matí l'infant de dos anys que el seu pare es va endur a punta de pistola d'un centre de menors tutelats de Lleida. Tal com ha avançat El Segre, la policia n'ha detingut el pare a Alcarràs, al Segrià, i la mare a Maçanet de la Selva.

Tots dos estan acusats d'un delicte de sostracció de menors i en el cas de l'home, també d'amenaces amb arma de foc, ja que a finals de gener es va endur l'infant després d'encanonar un vigilant i una cuidadora del centre.

Els fets van succeir en el CRAE Llars Infantils Torre Vicens i el menor hi era des de feia només dos dies. La policia, que el buscava feia mesos, el va recuperar juntament amb un germà, després que la família ja se'ls hagués endut anteriorment. De fet, ara, s'ha trobat l'infant de dos anys i un altre fill, també menor, escapolit d'un altre centre.

En paral·lel, es continua investigant un segon cas de sostracció de menors a la ciutat. I és que també es busquen quatre germans, d'edats compreses entre 4 i 11 anys, que el dia 19 de gener van ser sostrets per familiars a les portes d'un centre de Raimat.

En aquest cas, els infants estaven a punt d'anar a viure amb una família d'acollida i la família biològica no ho volia.

 

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut