El català a Spotify arriba sis mesos després de l'acord de patrocini amb el Barça
El català a Spotify arriba sis mesos després de l'acord de patrocini amb el Barça (CCMA)

Spotify comença a oferir el català a l'aplicació

En alguns apartats encara es barreja amb la llengua que es tenia fins ara per defecte

Actualitzat

Spotify ha començat a incorporar el català a les aplicacions per a Android i iOS, com va anunciar el president del Barça, Joan Laporta, a l'assemblea general extraordinària.

Perquè Spotify surti en català, l'aplicació ha d'estar actualitzada. En cas de problemes, el més senzill és tornar-se a baixar l'aplicació a la botiga d'Android o Apple. Pot ser que s'hagi de canviar l'idioma des de les opcions.

Segons el mòbil i les versions, encara funciona de manera irregular. L'ús del català es barreja amb alguns apartats que apareixen en la llengua que es tenia fins ara.

De moment, el català no està disponible al web. A partir del 17 d'octubre s'espera que ja estigui totalment incorporat a Spotify, segons ha explicat Joan Laporta en una entrevista als mitjans del Barça.

És una notícia que s'ha comentat ràpidament a les xarxes.

 

 


L'entrada del català a Spotify coincideix amb l'anunci d'una altra novetat del patrocinador del Barça, i és que al clàssic de diumenge lluiran a la samarreta un mussol, símbol del canadenc Drake, el primer artista que ha arribat als 50.000 milions de reproduccions a la plataforma.


A l'abril el Barça va aprovar l'acord que lliga el club amb la plataforma de música per a les pròximes quatre temporades i que ja preveia l'arribada del català a Spotify.

ARXIVAT A:
Xarxes socials InternetMúsicaTecnologia
Anar al contingut