Societat Civil Catalana rebutja la presència de formacions ultres a la manifestació

RedaccióActualitzat

El vicepresident de Societat Civil Catalana, José Domingo, admet que l'incomoda la presència de Falange i altres formacions d'extrema dreta en la manifestació que s'ha convocat per aquest migdia a Barcelona.

En declaracions a "El suplement" de Catalunya Ràdio, Domingo ha afirmat que aquestes organitzacions no hi haurien d'acudir de forma explícita

"La Falange i la Fundació Primo de Rivera i tota aquesta gent no han de venir de forma explícita. Com no ha de venir cap partit ni cap formació que no sigui democràtica."

Domingo admet, però, que "no poden controlar la gent que està d'acord a assistir a la manifestació."

Sota el lema "Prou, recuperem el seny", Societat Civil Catalana ha convocat aquesta manifestació per mostrar el seu rebuig al referèndum i al procés sobiranista.

Societat Civil Catalana espera desbordar Barcelona amb el que ha anomenat la majoria silenciosa. L'organització va anunciar divendres que hi anirien cent autocars de tot l'Estat, si bé han volgut deixar clar que la major part dels assistents seran catalans

"Avui omplirem tot el centre de Barcelona. Serà una manifestació multitudinària."

El vicepresident de Societat Civil Catalana, hores abans de la manifestació a favor de la unitat d'Espanya que han convocat a Barcelona, assegura que el crit que s'ha sentit en moltes concentracions aquest dies és totalitari: "El crit d''Els carrers seran sempre nostres' és totalitari".

Domingo creu que, donades les circumstàncies, el president de la Generalitat no hauria de proclamar la independència de Catalunya. 

"El pitjor favor que pot fer el president Puigdemont avui és contribuir encara més a la divisió de la societat catalana. La nostra posició serà exterioritzar el nostre malestar i exterioritzar-lo de manera més ferma i més democràtica."

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut