Sisena víctima de la gota freda: mor un altre home a Oriola pels aiguats

Trobat mort un home d'uns 40 anys en una zona d'horta en una pedania d'Oriola

RedaccióActualitzat

Un home d'uns 40 anys és la sisena víctima en tres dies de gota freda al País València, Múrcia i part d'Andalusia. A la víctima, l'han trobat morta en una zona d'horta a la pedania de la Matança, a Oriola, segons informa la Subdelegació del Govern al País Valencià. És el segon mort en aquesta població del Baix Segura, una de les més afectades per les pluges torrencials, que han inundat els carrers.

A la víctima, la buscaven des de divendres.

El cinquè mort per la gota freda era un home de 58 anys d'Alacant que portava des del migdia desaparegut. El seu cos, el va trobar divendres un helicòpter en una zona propera a Oriola. També ahir, a Almeria, un home va quedar atrapat dins d'un túnel negat d'aigua i va morir.

Un altre home va ser localitzat sense vida en un cotxe submergit a Baza, a Granada. Apartat del vehicle en què viatjava, la policia va trobar en una riera el cos d'una altra víctima d'aquest temporal.

A aquestes víctimes, cal sumar-hi les dues primeres morts, dijous, al municipi manxec de Cabdet, al límit amb el País Valencià.

Les autoritats insisteixen a la població que no temptin a la sort i s'apartin dels llocs de risc. Tot i això, els dos ocupants d'una caravana que havia quedat atrapada a prop de la riera de Tabernas, a Almeria, van haver de ser rescats en helicòpter.

ARXIVAT A:
País Valencià
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut