Moren dos germans a Albacete quan el seu cotxe ha estat arrossegat pels aiguats

Tenien 51 i 61 anys i vivien al municipi de Cabdet

RedaccióActualitzat

Els cossos de dos germans, una dona de 51 i un home de 61, del poble de Cabdet, a Albacete, han estat trobats a dins del seu vehicle que havia bolcat en un zona inaccessible per l'acumulació d'aigua a causa dels forts aiguats a la zona.

En un primer moment s'havia informat que es tractava d'un matrimoni de 70 anys, però la delegació del govern de Castella-la Manxa ha confirmat que es tracta de dos germans.

La Guàrdia Civil els ha trobat dins del seu cotxe, que la riuada havia arrossegat al camí de la Font de la Figuera, a la Costera.

El cotxe l'han trobat cap a les 10 del matí en una zona de difícil accés.
 

Cabdet és l'últim municipi de la província d'Albacete i limita amb les comarques d'Alacant. Castella-la Manxa està aquest dijous en alerta taronja pel risc d'aiguats.

Precisament a la Font de la Figuera els aiguats han inundat completament les vies del ferrocarril entre Alacant i València.
 

Línia ferroviària Albacete-València, a la altura de la Font de la Figuera, totalment negada
 

Entre Cabdet i Almansa, a la província d'Albacete, els Serveis d'Emergències han hagut de rescatar 13 persones que havien quedat atrapades en vehicles o a les teulades a conseqüència de les fortes pluges.

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut