Shakira amb els tres premis Grammy que va rebre el 2023
Shakira amb els tres premis Grammy que va rebre el 2023 (Europa Pres/Joaquin Corchero)

Shakira tanca el culebrot amb Piqué amb una última cançó al disc "Las mujeres ya no lloran"

És el seu primer disc en 7 anys i el primer després de la ruptura amb el futbolista Gerard Piqué

RedaccióActualitzat

Shakira torna a sacsejar el panorama musical amb el seu nou disc "Las mujeres ya no lloran". L'àlbum amb què l'artista torna a la seva essència personal i musical, després d'una època marcada per cançons autobiogràfiques i marcades per la ruptura amb Gerard Piqué.

Al disc s'hi poden trobar totes les cançons que han marcat rècords mundials, com la col·laboració amb Raw Alejandro "Te felicito" o l'arxifamós tema amb Bizarrap "Session #53", "Las mujeres ya no lloran", d'on treu la frase que dona nom a l'àlbum i que inclou un seguit de dards contra l'exparella de la cantant colombiana:


També s'hi poden trobar fins a 8 cançons noves, com "La última", la que diu serà el tema final que l'artista vol dedicar a la seva exparella.


Shakira descriu el disc "Las mujeres ya no lloran" com a molt visceral, i alhora, terapèutic i curatiu. És el 10è àlbum que ha publicat l'artista, després de 7 anys sense publicar-ne cap, i el primer després de la ruptura amb el futbolista.

Tal com assegurava la mateixa la cantant en una entrevista a Apple Music, per a ella "escriure música és com anar al psiquiatre, però més barat", i afegeix que les seves cançons:

"Són llàgrimes convertides en diamants."

A més, Shakira diu que el disc parla sobre les etapes que viu un cor trencat, però també de com es recupera. Un disc on no totes les cançons parlen de desamor.

L'àlbum també inclou la cançó "Acróstico", que interpreta juntament amb els seus fills Milan i Sasha, així com la darrera obra de l'artista, que ha presentat juntament amb el llançament del nou àlbum, "Puntería", amb Cardi B.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéMúsica
Anar al contingut