Concert Rosalia
Rosalía ha respost el raper amb un tuit

Rosalía, al raper JC Reyes per les fotos falses d'ella despullada: "És violència i fa pena"

El cantant sevillà va retocar dues imatges de l'artista catalana en què ensenyava falsament els pits

RedaccióActualitzat

Rosalía ha respost a través de Twitter al raper JC Reyes, que va compartir a Instagram una foto falsa de l'artista catalana en què apareixia ensenyant els pits. Usuaris de la xarxa s'han adonat que es tractava d'imatges retocades, però el fet ha indignat Rosalía.

Ha fet un tuit en què acusa el raper de faltar-li al respecte i sexualitzar-la "per quatre reproduccions de més", cosa que diu que, a més de ser violència i fer "fastic", "fa pena":

El tuit ha acumulat milers de likes, retuits i comentaris, la majoria lloant la resposta de l'artista i identificant l'origen de les fotos retocades, que són imatges que la mateixa Rosalía havia compartit anteriorment a les seves xarxes socials. El cantant va donar a entendre que les hi havia fet per una suposada relació estreta amb l'artista.

Juan Manuel Cortés Reyes, conegut com a JC Reyes, és un cantant de reggaeton sevillà. Justament, la setmana passada va oferir un concert a Barcelona. I en el post a Instagram on recull la seva actuació, fa dos dies, hi va afegir aquest text: "Jo no parlo mentides! El carrer ara mateix és amb mi per ser jo, perquè em van criar per ser original. Vostès poden seguir parlant 'merda'. El que sigui de Déu no ho impedireu. Estic preparat per ser el millor."

 

"El cos d'una dona no és una mercaderia"

Rosalía li ha respost encara una segona vegada, amb un altre tuit que ha publicat a última hora d'aquest dimecres, en què insisteix que "el cos d'una dona no és una mercaderia per a la teva estratègia de màrqueting". Es dirigeix al cantant, i també a "tots aquells a ui us va semblar graciós o plausible": "Espero de cor que un dia aprengueu que veniu d'una dona, que les dones som sagrades i que se'ns ha de respectar", diu:

 

ARXIVAT A:
Rosalía
Anar al contingut