Rosa Peral demanda Netflix per la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

La demanda ha arribat al jutjat i el magistrat li respon que corregeixi els errors formals que hi ha abans de decidir si l'admet a tràmit

RedaccióActualitzat

Rosa Peral ha presentat una demanda als jutjats en què denuncia que, a la sèrie que Netflix estrenarà el 8 de setembre sobre el crim de la Guàrdia Urbana, s'atempta contra el seu honor. Demana que es retirin, de forma cautelar, alguns dels continguts d'aquest producte audiovisual.

El jutjat de primera instància número 54 de Barcelona li ha contestat que a la demanda hi ha alguns errors i li ha demanat que els corregeixi, abans de decidir si l'admet a tràmit. També reclama, tant a Peral com a la Fiscalia, que es pronunciïn sobre si aquest jutjat és competent pel que fa a l'adopció de les mesures cautelars.

A més, tot i que el mes d'agost és inhàbil en el sistema judicial, s'han considerat com a hàbils aquest dimecres i aquest dijous, perquè es pugui guanyar temps en cas que, finalment, s'admeti a tràmit la demanda i s'hagin d'adoptar mesures cautelars, tenint en compte que la sèrie s'estrena d'aquí a molt pocs dies.

Rosa Peral i Albert López van ser condemnats a 25 i 20 anys de presó respectivament pel crim de la parella de Peral, el també agent Pedro Rodríguez, el maig del 2017. Els recursos que ha anat presentant Peral a instàncies superiors han estat rebutjats i, per tant, la sentència és ferma.

La investigació de l'homicidi "va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de Barcelona", diuen des de la plataforma.

ARXIVAT A:
TelevisióGuàrdia Urbana
Anar al contingut