Barcelona

Roca nega que demanés al jutge Castro una reunió secreta

Roca assegura, en un comunicat, que només va fer arribar al jutge del "cas Nóos" la seva disposició per a qualsevol diligència judicial, "en compliment d'un costum forense de bona pràctica judicial"

RedaccióActualitzat

Miquel Roca, advocat de la infanta Cristina en el "cas Nóos", assegura aquest dissabte, en un comunicat que "mai, ni directament ni indirectament, he proposat cap entrevista secreta i confidencial" al jutge instructor del cas, José Castro.

Roca desmenteix el contingut de la carta que Castro ha enviat al jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz. En aquesta carta, Castro diu que Roca li va demanar tenir una reunió confidencial fora dels jutjats el 2013, poc abans d'imputar la infanta Cristina per segona vegada.

En la missiva, Castro relata que el va visitar un altre advocat de la infanta, Jaume Riutord, per traslladar-li les pretensions de Roca "en els dies previs" que dictés, el 7 de gener del 2014, la segona imputació de la infanta, després de la revocació de la primera per part de l'Audiència de Palma.

Roca explica que, quan es va fer càrrec de la defensa de la infanta Cristina, el seu company de Palma Jaume Riutord, "en compliment d'un costum forense de bona pràctica judicial", va fer arribar a Castro "que em posava a la seva disposició, com em correspon, per a qualsevol diligència judicial".

Segons Roca, "no hi va haver cap petició d'entrevista ni tenia cap sentit processal".

Per això, conclou Roca, "resulta sorprenent i inexplicable l'aparició ara d'informacions en què es fa referència a una situació que no es va produir mai".

TV3 ha pogut saber que sí que es va fer una petició d'entrevista fora del despatx judicial, que des del bufet Roca especifiquen que no tenia cap rerefons de secretisme, sinó que era per evitar els periodistes ja que el cas ha estat molt mediàtic. La intenció, diuen, era posar-se a disposició del jutge, com en qualsevol altre procés.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut