Lamor Whitehead durant una cerimònia (Leaders of Tomorrow International Churches)

Roben un milió de dòlars en joies i rellotges a un predicador mentre feia el sermó

El controvertit Lamor Miller-Whitehead, autoproclamat bisbe de l'Església dels Líders del Demà

Un polèmic predicador de Nova York, Lamor Miller-Whitehead, conegut per portar joies vistoses, va ser víctima d'un robatori mentre feia el sermó del diumenge.

Tres homes vestits amb roba fosca i la cara tapada van entrar a l'església armats amb almenys una pistola i van amenaçar-lo davant de la vintena de fidels presents en aquell moment.

"Quan els vaig veure arribar vaig dir a tothom que s'ajupís. No sabia si volien disparar a l'església, o si venien només a robar", ha explicat a Instagram.


Tot seguit, van procedir a treure-li diversos anells i cadenes, i rellotges, i també a la seva dona. I a buscar si en tenia més fora de la vista, sota la roba que duia.

Entre les pertinences robades hi ha un rellotge Rolex i un de la marca Cavalier, valorats conjuntament en uns 75.000 dòlars; també diamants, maragdes i un robí.

Un cop aconseguit el botí que buscaven, els lladres van marxar amb un cotxe Mercedes que els esperava a l'exterior, segons ha explicat ell mateix.

També a Instagram, Whitehead s'ha defensat de les crítiques als seus gustos ostentosos.

"No es tracta de ser ostentós, sinó de comprar el que jo vull comprar. Tinc dret a comprar el que vull", ha dit, abans d'afegir: "He treballat de valent per aconseguir-ho."

A les xarxes socials, Whitehead ha ofert una recompensa de 50.000 dòlars a les persones que aportin informació que ajudi la policia a trobar els lladres.

L'alcalde de Nova York, Eric Adams, amic personal de Whitehead, s'ha compromès a atrapar-los.

Ara per ara la policia no ha fet cap detenció ni se sap que tingui cap sospitós. Està analitzant imatges i interrogant testimonis.

Whitehead, de 44 anys, és fundador de l'Església dels Líders del Demà, situada a Brooklyn, Nova York, de la qual es considera i es fa dir bisbe.

Temps enrere va complir una pena de cinc anys de presó per furt i usurpació d'identitat.

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut