Un míssil llançat per l'exèrcit israelià va impactar a l'edifici on vivia (Reuters)

Rescaten un nen a Gaza després de nou dies sota la runa d'un atac israelià

El menor, greument deshidratat i desnodrit, ha estat rescatat amb una corda després de sobreviure tots aquests dies amb quatre familiars més

RedaccióActualitzat

Un equip de protecció civil de la ciutat de Gaza ha aconseguit rescatar un nen que ha estat nou dies sota la runa de casa seva, després que un míssil llançat per l'exèrcit israelià va impactar a l'edifici on vivia.

L'agència Reuters detalla que es diu Ahmed Naïm i que ha sobreviscut tots aquests dies atrapat amb quatre familiars més.

En les imatges que s'han difós es veu com s'evacua el menor, greument deshidratat i desnodrit, amb una corda. "Estireu, per déu! Ets molt a prop! Aguanta, que ja hi ets, creu-me que ja ho tens!", diu un dels membres de salvament per encoratjar-lo.

Un cop fora, l'Ahmed és traslladat a un centre sanitari en carro per la falta de combustible a Gaza. Ara són a l'hospital, on tenen pocs mitjans per ajudar-los a recuperar-se, tant físicament com psicològicament.

En el mateix bombardeig hi van morir 30 persones, segons la Defensa Civil Palestina, que va estar darrere de l'operació de rescat.


Més de 30.000 palestins morts 

Aquest dijous, les autoritats sanitàries palestines van informar que ja són més de 30.000 els palestins que han mort des que va començar el conflicte. A més, hi ha hagut més de 70.000 ferits.

Des de l'inici de l'ofensiva d'Israel, gran part de Gaza ha quedat reduïda al no-res i la majoria dels seus 2,3 milions de població han hagut de desplaçar-se i abandonar les seves llars.

 

ARXIVAT A:
Drets humansMenorsIsraelGazaInfància Guerra a Gaza
Anar al contingut