El Coco, als braços de la seva propietària, l'Andrea (Bombers de València)

Rescaten el Coco, un gat que ha sobreviscut una setmana a l'edifici calcinat de València

La propietària ha rebut emocionada el gat, que els Bombers han trobat amagat en una de les últimes plantes

Una setmana després de l'incendi al barri de Campanar de València, ningú no es podia imaginar la sorpresa que han tingut els Bombers. Amagat en una de les últimes plantes de l'edifici calcinat han trobat un gat, que ja han tornat a les seves propietàries en perfecte estat. L'animal es diu Coco.

Els agents treballaven a l'edifici, on van morir deu persones, per intentar recuperar alguns objectes dels 138 pisos afectats quan han trobat el gat. L'han tret d'una columna seca, una instal·lació per a ús exclusiu dels bombers que es fa en edificis alts.


Era en el bloc d'habitatges més baix del complex, l'únic on s'han salvat alguns pisos de la destrucció total. L'han trobat dues plantes més amunt d'on vivia. Una de les propietàries l'ha recollit emocionada, com mostren les imatges que ha difós la policia local.

 

"El donava per perdut, esclar", ha explicat a À Punt l'Andrea, mentre s'emportava l'animal en una cistella de transport.


No hi ha una xifra exacta dels animals que van morir en aquest incendi perquè les autoritats no n'han donat dades, però algunes associacions animalistes parlen d'uns 50 gossos i uns 40 gats.

 

 

ARXIVAT A:
País ValenciàIncendi València
Anar al contingut