NBA

Raül López debuta amb una derrota com a titular en un partit de l'NBA

La lesió del base titular, Carlos Arroyo, ha permès Raül López debutar com a titular amb els Utah Jazz. El base català no ha tingut una bona actuació i només ha pogut fer 1 punt i donar 1 assistència en 21 minuts de joc. A més, el seu equip ha perdut amb els Dallas Mavericks per 127-102. En canvi, els Grizzlies de Pau Gasol han aconseguit la seva primera victòria de la temporada a la pista de Houston (71-79) amb 12 punts del jugador català.

La combinació del reserva Lorenzen Wright i del català Pau Gasol va permetre els Grizzlies de Memphis derrotar per 79-71 els Rockets de Houston i aconseguir la primera victòria de la temporada. Wright va ser la clau del triomf dels Grizzlies en superar amb els seus tirs la defensa dels Rockets, que tampoc no van poder desxifrar els marcatges individuals i per zona que els va muntar l'entrenador Hubbie Brown. Wright va jugar 30 minuts per aconseguir 21 punts, amb 10 de 17 tirs de camp, i va capturar 6 rebots, mentre Pau Gasol li va donar suport amb 12 punts en un partit de poca qualitat per part de tots dos equips. Gasol va jugar durant 26 minuts, amb 6 de 16 tirs de camp, no va anar mai a la línia personal, va capturar dos rebots, va recuperar una pilota i en va perdre dues per confirmar que no va jugar el seu millor bàsquet ni el més agressiu. Els Grizzlies van ser els menys dolents i els seus reserves van ser una de les claus de la seva victòria en donar-los 44 punts per només 8 dels Rockets, que tan sols van aconseguir un 36% d'encerts en els tirs de camp i tampoc no van estar fins en el control de la pilota, ja que en van perdre 22.