Puigdemont en una visita a la Fira de la Candelera a Molins de Rei
Puigdemont en una visita a la Fira de la Candelera a Molins de Rei
Molins de Rei

Puigdemont retreu a Rajoy que faci servir el terme "treva" per referir-se a Catalunya

Puigdemont critica a Rajoy la utilització d'expressions que fomenten l'enfrontament en lloc de propiciar vies de diàleg

RedaccióActualitzat

El president del govern, Carles Puigdemont, ha recriminat al president espanyol en funcions, Mariano Rajoy, el llenguatge que fa servir. En concret, Puigdemont afirma que no és positiu que Rajoy faci servir el terme "treva" per referir-se a les relacions amb Catalunya.

"Esperem d'un govern, en funcions o no, que no generi disfuncions i que funcioni. I de moment ni funciona ni evita generar disfuncions. Crec que li hem de recomanar al senyor Rajoy que cert llenguatge no l'ha d'utilitzar. Parlar de 'treva' no és un llenguatge apropiat"

En una visita a la Fira de la Candelera a Molins de Rei, al Baix Llobregat, Puigdemont retreu a Rajoy la utilització d'expressions que fomenten l'enfrontament en lloc de propiciar vies de diàleg.

"Desgovern"

El president no ha entrat a valorar quin seria per ell el millor govern espanyol, però ha constatat que actualment hi ha "desgovern" i que, a més, "no sembla que a curt termini hi hagi voluntat de fer un govern que resolgui els problemes de la gent".

Puigdemont assegura que aquesta situació genera una "preocupació important" als sectors econòmics europeus. Demana un "exercici de responsabilitat" per "gestionar la complexitat i proposar un govern sòlid que comenci a governar".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut