Carles Puigdemont, president de la Generalitat
Carles Puigdemont, president de la Generalitat
Barcelona

Puigdemont diu que Gas Natural és responsable de la mort de la dona de Reus

El president de Generalitat també culpa el Tribunal Constitucional de suspendre part de la llei de pobresa energètica, que preveia situacions de vulnerabilitat

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha dit que l'empresa subministradora, Gas Natural, és responsable de la mort de la dona de Reus. Carles Puigdemont també culpa el Tribunal Constitucional de suspendre la llei de pobresa energètica, que preveia situacions de vulnerabilitat i que obligava les empreses a informar les administracions abans de tallar la llum o el gas.


"L'empresa és responsable. I les administracions que plantegem –des del món local o des de la Generalitat– la necessitat de tenir instruments legals per obligar les companyies a comunicar abans de procedir a un tall, quan ho reivindiquem ho diem amb raó. És el que volíem aprovar al Parlament de Catalunya i és el que el Tribunal Constitucional no ens permet fer, però no hi volem renunciar. Anem junts, ajuntaments i Generalitat, per protegir els més vulnerables."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut