Puigdemont parla per videoconferència des de Brussel·les en la inauguració de la seu de campanya a Barcelona (Junts per Catalunya)
Puigdemont parla per videoconferència des de Brussel·les en la inauguració de la seu de campanya a Barcelona (Junts per Catalunya)

Puigdemont diu que el 21D s'ha de "restituir el govern legítim"

RedaccióActualitzat

Carles Puigdemont creu que l'objectiu de l'independentisme a les eleccions del dia 21 ha de ser restituir el govern cessat pel 155. És a dir, amb ell a la presidència i Oriol Junqueras com a vicepresident.

"Per mi no hi ha un altre vicepresident que l'Oriol Junqueras, no hi ha un altre conseller de la Presidència que en Jordi Turull, no hi ha un altre conseller d'Exteriors que en Raül Romeva. És a dir, defensar el govern legítim vol dir això. Vol dir restituir cadascun dels seus membres en actiu en el seu lloc."

El candidat de Junts per Catalunya, que no veu imprescindible pactar punts en comú amb Esquerra i la CUP, ha participat des de Brussel·les en la inauguració de la seu de campanya a Barcelona.


El 130è president de la Generalitat demana al que anomena "el tripartit del 155", amb PP, PSOE i Cs, que "treguin les mans" de les estructures del govern.

"Demano al tripartit del 155 que s'abstingui de prendre decisions que puguin comprometre la pròxima legislatura. Volem continuar tenint política exterior perquè hi tenim dret. Que treguin les seves mans de l'estructura de delegacions a l'exterior perquè les haurem de restablir."

Notícia relacionada: Prohibeixen a TV3 i Catalunya Ràdio dir "consellers empresonats" o "president Puigdemont"

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut