La joieria, amb la persiana mig abaixada després dels fets.
La joieria, amb la persiana mig abaixada després dels fets.
Barcelona

Presó sense fiança per a un dels presumptes atracadors de la joieria Tous

És l'únic detingut dels sis presumptes assaltants de l'establiment, dilluns passat. Està imputat per robatori amb violència, atemptat contra l'autoritat i amenaces, però s'ha acollit al dret a no declarar.

RedaccióActualitzat
El jutge de guàrdia ha enviat a la presó un dels presumptes atracadors de la joieria Tous del passeig de Gràcia de Barcelona. És l'únic detingut dels sis presumptes assaltants de l'establiment, dilluns passat.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el detingut, que respon a les inicials C.H., s'ha acollit al dret de no declarar. L'home està imputat pels delictes de robatori amb violència, atemptat contra l'autoritat i amenaces.

L'atracament va ser dilluns passat en plena tarda i l'home anava amb un grup, que va irrompre amb casc i ganivets i martells a la joieria i es va endur una vintena de rellotges Rolex, la major part dels quals ja s'han pogut recuperar.

Un client de la botiga va resultar ferit en ser apunyalat a l'abdomen i dos policies de paisà van actuar, i van aconseguir retenir el detingut. La policia busca la resta d'assaltants.
Anar al contingut