La joieria, amb la persiana mig abaixada després dels fets.
La joieria, amb la persiana mig abaixada després dels fets.
Barcelona

Un ferit i un detingut en un atracament amb arma blanca a la joieria Tous del passeig de Gràcia

Es tracta d'un client que ha rebut una ganivetada a l'abdomen en intentar reduir un dels assaltants. La policia ha pogut detenir un dels lladres, que portava rellotges per valor de 138.000 euros.

RedaccióActualitzat
Una persona ha resultat ferida greu d'arma blanca en un atracament a la joieria Tous del passeig de Gràcia de Barcelona. Els fets s'han produït quan faltaven deu minuts per les sis de la tarda. Un grup de lladres, almenys sis, ha assaltat la cèntrica botiga emportant-se diversos rellotges de luxe i destrossant a cops de martell un aparador.

Segons ha explicat a Catalunya Ràdio el responsable de la joieria, Xavier Páez, uns dels implicats ja havia visitat l'establiment al matí. En tornar, a la tarda, el porter l'ha reconegut i li ha obert la porta. Ha estat llavors quan tres persones més, cobertes amb cascos de moto, han entrat al local. En comprovar que la intenció dels assaltants era atracar la botiga, un client ha intentat reduir-ne un d'ells i aquest li ha clavat la navalla a l'abdomen. Una ambulància ha traslladat el ferit a l'hospital Clínic de Barcelona.

Un dels assaltants ha aconseguit sortir de l'establiment amb un ganivet ple de sang i un grapat de rellotges a l'altra mà. Però una parella de mossos que es trobava davant la botiga situada al passeig de Gràcia amb Mallorca l'han pogut detenir i li han encautat rellotges per valor de 138.000 euros.

Per la seva banda, altres dos dels còmplices de l'assalt han fugit en moto i amb un botí de diversos rellotges de la marca Rollex que, segons Páez, són models que tenen un valor d'entre 5.000 i 30.000 euros. No se sap, però, quants rellotges s'han endut.
Els mossos investiguen ara el cas, que ha aixecat una gran expectació al centre de la capital catalana.

Anar al contingut