Presó provisional per a una detinguda a la manifestació antifeixista contra Vox
Manifestants en la concentració antifeixista al carrer Tarragona, aquest dissabte 30 de març de 2019 (ACN)

Presó provisional per a una detinguda a la manifestació antifeixista contra Vox

Una dona ha quedat en situació de presó provisional, comunicada i sense fiança, acusada d'atemptat a l'autoritat "amb instrument perillós"

RedaccióActualitzat

Una de les set persones detingudes aquest dissabte en la manifestació contra l'acte del partit d'extrema dreta Vox a Barcelona ha estat enviada a la presó provisional, comunicada i sense fiança, per un delicte d'atemptat a l'autoritat.

Els detinguts han passat aquest diumenge al matí a disposició judicial, després de passar la nit a la comissaria de les Corts. Quatre dels detinguts han quedat en llibertat amb obligació de compareixença periòdica davant l'autoritat judicial mitjançant l'oficina de presentacions de la Ciutat de la Justícia.

El cinquè, una dona, ha quedat en situació de presó provisional, comunicada i sense fiança, dins d'una causa oberta per atemptat a l'autoritat amb instrument perillós.

Segons una de les entitats convocants de la protesta contra Vox, Alerta Solidària, dos dels detinguts són menors d'edat, per la qual cosa el seu cas ha passat a mans de la Fiscalia de Menors.

 

Manifestació contra Vox amb aldarulls

Els Mossos d'Esquadra van detenir set persones, de les quals cinc han passat a disposició dels jutjats d'instrucció 14, 15 i 16, en funcions de guàrdia. La manifestació antifeixista va acabar amb aldarulls i cinc persones ferides.

Un grup de manifestants va llançar pedres, ous, pintura i pots de fum contra el cordó policial que els separava de la zona on es feia la concentració d'extrema dreta, a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona.

ARXIVAT A:
Antifeixisme Vox
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut