Espanyol

Pochettino admet que ha estat un partit per oblidar i entén que l'afició estigui cansada amb l'equip

Mauricio Pochettino ha estat molt autocrític després de la dolorosa derrota de l'Espanyol contra l'Osasuna, a Cornellà-el Prat. El tècnic blanc-i-blau ha admès que ha estat un partit per oblidar, que han ofert una imatge molt dolenta i que entén que l'afició estigui cansada amb l'equip.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha estat molt autocrític després de la dolorosa derrota de l'Espanyol contra l'Osasuna a Cornellà-el Prat. El tècnic blanc-i-blau ha admès que ha estat un partit per oblidar, que han ofert una imatge molt dolenta i que enten que l'afició estigui cansada amb l'equip. "Hem ofert una imatge molt dolenta i pobra. I això mereix una reflexió profunda per entendre què hem fet malament", ha admès amb contundència el tècnic argentí a la sala de premsa.

Pochettino s'ha mostrat comprensiu amb el malestar de l'afició periquita, que ha marxat abans d'hora indignada amb el joc del seu equip. "Hem tingut una nit per oblidar. Els crits en contra meva i els jugadors són comprensibles. La gent està cansada", ha afirmat.

Pochettino també s'ha mostrat crític amb el seu plantejament i ha reconegut que no ha sortit res del que havien treballat durant la setmana. "L'equip ha entrat malament al partit. No hem tingut la pilota, ens hem començat a sentir incòmodes i hem dubtat. A partir d'aquí, tot és més difícil", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut