Pablo Iglesias llegint en una terrassa, ja sense la característica cua (EFE/Dani Gago)
Pablo Iglesias en una imatge del maig, després de deixar la política (EFE/Dani Gago)

Pablo Iglesias fitxa per la UOC com a investigador

L'exlíder de Podem ha guanyat la plaça per concurs i estudiarà els discursos polítics a les xarxes socials

RedaccióActualitzat

La Universitat Oberta de Catalunya és la nova destinació laboral de Pablo Iglesias. L'exlíder de Podem i exvicepresident espanyol ha guanyat per concurs una plaça en un grup de recerca vinculat a la UOC, segons ha avançat el diari Ara

Es tracta del grup IN3 (Internet Interdisciplinary Institute). Iglesias estudiarà els discursos polítics a les xarxes socials dins del projecte "Anàlisi dels discursos ideològics a les xarxes socials. El cas de la comunicació política en xarxa a Espanya". 

El contracte és d'un any i d'un quart de jornada laboral i cobrarà un sou brut anual de 8.400 euros.
 

De la Complutense a la UOC

La nova feina començarà el 15 de setembre. És gairebé quatre mesos després que l'exsecretari general de Podem deixés tots els càrrecs després de les eleccions a la Comunitat de Madrid. El 4 de maig, l'esquerra no va sumar prou per arribar al poder i aquella mateixa nit, per sorpresa, va anunciar que deixava la política. "Una de les meves prioriats era tornar a les tasques universitàries", ha traslladat Iglesias al seu entorn. 

Des de la UOC expliquen que Iglesias, llicenciat en Dret i Ciència Política per la Universitat Complutense de Madrid i doctor en Ciències Polítiques, serà investigador associat, i que analitzarà els discursos ideològics i polítics a les xarxes socials.

Iglesias també té un màster en Humanitats per la Universitat Carlos III de Madrid i un màster en Arts in Communication per l' European Graduate School de Suïssa.

L'IN3 compta amb 11 grups de recerca i uns 130 investigadors.  

 

       
 

ARXIVAT A:
Pablo Iglesias
Anar al contingut