Tuit de Pablo Iglesias criticant l'acusació a Carme Forcadell
Tuit de Pablo Iglesias criticant l'acusació a Carme Forcadell
Madrid

Pablo Iglesias, "avergonyit com a espanyol i demòcrata" per l'acusació a Carme Forcadell

RedaccióActualitzat

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha criticat les acusacions a Carme Forcadell per haver permès la votació de les conclusions de la comissió d'estudi del procés constituent.

Abans que Forcadell declarés al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Iglesias ha fet un tuit en què s'ha mostrat avergonyit:


C's, PSC i PP ho veuen molt diferent. Plantegen que Forcadell vol situar-se per sobre de la llei quan la seva institució és la primera -diuen- que hauria de defensar-la.

El portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha demanat a Carme Forcadell que ''deixi de mentir i enganyar els catalans'' perquè considera que al Parlament s'hi pot debatre tot. Per Carrizosa, Forcadell ha hagut de respondre davant dels tribunals "per haver-se saltat, presumptament, les lleis''.

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Ferran Pedret, ha assegurat que entén que una part de la ciutadania tingui "necessitat de mobilitzar-se" per donar suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, però ha avisat que "no es pot entrar en una espiral de deslegitimació" dels tribunals.

El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, ha criticat la "romeria" del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i altres membres del govern en acompanyar als tribunals la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Anar al contingut