Fragment del vídeo de la BBC que s'ha fet viral
Fragment del vídeo de la BBC que s'ha fet viral

No és la mainadera: el vídeo viral de la BBC que fa aflorar els prejudicis

El vídeo còmic d'un comentarista de la BBC amb la seva família ha acabat generant polèmica pels prejudicis de moltes persones

RedaccióActualitzat

El vídeo de la cadena BBC en què un comentarista és interromput pels seus fills s'ha fet viral per la situació humorística que presenta. Però, ara, també ha començat a generar debat a les xarxes socials, on molts usuaris es pregunten per què majoritàriament es va creure que la dona que entra a l'habitació és la mainadera dels nens i no la seva mare i dona de l'entrevistat, com és en realitat. 


Molts veuen darrere aquesta assumpció un seguit de prejudicis i tocs racistes, i així ho han fet saber a les xarxes. També hi ha qui es pregunta per què encara es fa estrany veure parelles interracials entre persones d'un cert estatus cultural. 

Les etiquetes #stopbeingracist i #notthenanny s'han començat a fer servir en aquest cas. Fins i tot hi ha qui ha penjat exemples de famílies interracials per combatre els prejudicis:




El vídeo ha acabat obrint un nou debat a partir del qual moltes dones d'origen asiàtic han denunciat haver-se trobat amb molts prejudicis al llarg de la seva vida.

Anar al contingut