L'escenari de la caiguda d'arbre mortal a Madrid
L'escenari de la caiguda d'arbre mortal a Madrid (Emergències Madrid)

Mor una jove de 23 anys en caure-li a sobre un arbre pel temporal a Madrid

Una dona de 23 anys ha mort i 5 persones han quedat ferides aquest dijous a Madrid quan ha caigut un arbre per les fortes ràfegues de vent

Redacció/AgènciesActualitzat

Una dona de 23 anys ha mort aquest dijous a Madrid quan li ha caigut un arbre a sobre, que ha cedit a les fortes ràfegues de vent que està experimentant la ciutat per la borrasca Ciarán, segons ha informat Emergencias Madrid.

La jove era veïna d'Esparreguera, al Baix Llobregat, i en aquell moment estava passejant amb els seus pares per Madrid.

L'incident ha tingut lloc en el número 2 del carrer Almagro, al districte madrileny de Chamberí. Els serveis mèdics que s'hi han desplaçat no han pogut fer res per salvar-li la vida i han certificat la mort de la jove.

5 persones més han estat ferides i ateses al lloc dels fets i després traslladades pels serveis mèdics del Samur-Protecció Civil. El psicòleg de guàrdia també ha atès els pares de la jove i una testimoni per crisis d'ansietat.

En total, el cos de bombers de Madrid ha fet 85 intervencions durant el matí, la gran majoria relacionades per danys en l'arbrat, que ha causat dos ferits més per contusions.

La borrasca Ciarán també està deixant incidents a tot Catalunya. Els Bombers de la Generalitat han rebut 51 avisos lleus derivats del temporal de vent fins a les 12 del migdia, la majoria a Girona (24).

Gran part dels avisos, com a Madrid, també han estat relacionats amb arbres i branques caigudes. A banda, tres de les trucades que hi ha hagut a la zona de Lleida estan vinculades amb la pluja intensa que ha caigut en aquesta demarcació.

Les tempestes han causat petites esllavissades a la Vall de Boí, el Pont de Suert i Sort, tot i que no consten persones ferides en cap dels avisos.

ARXIVAT A:
Comunitat de MadridMeteorologia
Anar al contingut