El metro funciona de forma continuada durant 43 hores per Cap d'Any
Barcelona

Metro, Tram i FGC funcionen de forma ininterrompuda per Cap d'Any

TMB recomana el metro per arribar a la celebració de la Font Màgica de Montjuïc

RedaccióActualitzat

El metro de Barcelona funciona de forma ininterrompuda la nit de Cap d'Any. Qui s'hagi de desplaçar per la ciutat o al voltant durant les primeres hores del 2020, pot fer-ho en aquest transport públic, que sumàra 43 hores de servei sense interrupció, des de les 5 de matí del 31 de desembre fins que acabi el servei del dia 1, a les 12 de la nit

El dispositiu de transport públic preveu que entre les 10 de la nit i les 2 de la matinada hi hagi trens cada 4-5 minuts a les línies 1, 3 i 4 i cada 7-8 minuts a les línes 2 i 5. De les 2 a les 5 de la matinada, la freqüència de pas serà de 5 minuts a la línia 4 i de 7-9 minuts a la resta.


La nit de Nadal, el servei de metro es va escurçar, però pel canvi d'any es manté el servei especial de tota la nit.

Un dels llocs més concorreguts serà la celebració que promou l'Ajuntament de Barcelona a la Font Màgica de Montjuïc, a l'avinguda Maria Cristina. TMB recomana arribar-hi en metro, tant de l'estació d'Espanya com les altres que hi queden a prop: Tarragona, Rocafort i Poble Sec.

En aquestes parades hi haurà personal que regularà els fluxos de passatge, tant al principi com al final de la festa.

El servei també és ininterromput a totes les línies del Tramvia i en algunes de Ferrocarrils de la Generalitat.

 

Rodalies, encara sense servei entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal

A Rodalies, el 2020 començarà amb els horaris corresponents a qualsevol altre dia festiu, amb l'excepció de la línia R7, que no funciona durant el període nadalenc perquè hi baixa molt la demanda.

Cal tenir en compte que, fins al 6 de gener, està tallat el servei de tren entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal, per les obres als túnels de Glòries. Hi ha un bus alternatiu i es reforça la línia 1 del metro.


Nit de controls d'alcoholèmia

En cas que s'opti pel transport privat, els Mossos d'Esquadra han recordat que hi haurà 46 controls d'alcoholèmia i drogues per garantir la seguretat viària.

Aquest 1 de gener, a més, entra en vigor la Zona de Baixes Emissions entre les Rondes de Barcelona, que restringeix la circulació als vehicles més contaminants. Com que és festiu, no serà efectiva fins dijous, el primer laborable de l'any.

ARXIVAT A:
MobilitatTransport públicMetroRenfeTramvia
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut