Barça

Messi es continua entrenant al marge del grup i és dubte per al clàssic de diumenge

El Barça ha començat a treballar amb la mirada posada en la visita del Reial Madrid, diumenge al Camp Nou. L'equip s'ha entrenat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, abans de començar, s'ha produït una imatge curiosa. Pep Guardiola s'ha incorporat tard a la sessió i, en adonar-se'n, ha fet un bon esprint per arribar-hi al més aviat possible. Els jugadors han hagut d'esperar l'entrenador uns deu minuts. A banda d'això, Leo Messi ha continuat el seu treball de recuperació al marge del grup i també s'ha entrenat Touré Yaya, un cop superada la grip A.

Actualitzat
Leo Messi continua sent el principal maldecap de Guardiola de cara al clàssic. Acompanyat de l'inseparable Juanjo Brau, l'argentí s'ha entrenat en solitari completament al marge del grup. Mèdicament, tot evoluciona bé. El problema és que queden tres dies per al partit i, ara mateix, no es pot assegurar que Messi es recuperi al cent per cent en tan poc temps.

Guardiola també està pendent d'Ibrahimovic, que, tot i que tampoc no s'ha entrenat, sembla que té més opcions que l'argentí d'estar a punt per al clàssic. No tot són notícies preocupants per a Guardiola. Touré, molt recuperat de la grip A, ha tornat al grup i pot ser la novetat contra un Madrid de qui ningú no es refia, tot i el pobre joc que exhibeix.

Un altre jugador que també ha passat el virus, Eric Abidal, ha rebut les felicitacions dels seus companys per la seva renovació com a blaugrana fins al 2012. Dani Alves, que té una contusió al turmell esquerre que es va fer en el partit contra l'Inter, no s'ha entrenat, però no es perdrà el clàssic.

Iniesta renovarà aquest divendres

Un dels titulars indiscutibles per al matx del Camp Nou serà Andrés Iniesta que aquest divendres firmarà la seva renovació fins al 2015, és a dir, fins que tindrà 30 anys. El futbolista de Fuentealbilla millorarà les condicions econòmiques i la clàusula de rescissió serà de 200 milions d'euros. L'heroi de Stamford Bridge va debutar amb el primer equip en el 2002 i ja ha guanyat, entre altres, dues copes d'Europa.


NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut