Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, substiturà Elsa Artadi al govern
Meritxell Budó al costat del president Quim Torra el 27 de gener (ACN)

Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, substituirà Elsa Artadi al govern

Serà la nova consellera de la Presidència i portaveu de l'executiu

RedaccióActualitzat

Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, serà la nova consellera de la Presidència i portaveu del govern, en substitució d'Elsa Artadi. Militant del PDeCAT -i, abans, de CDC-, és propera a Carles Puigdemont i Jordi Turull i forma part del Consell per la República. Actualment Budó també és vicepresidenta de la Diputació de Barcelona i presidenta del Fons Català de Cooperació.

Nascuda a la Garriga el 1969, és llicenciada en Farmàcia. A les eleccions del 21D Budó va ser la número 32 de la llista de JxCat per Barcelona.

 

Foto de família, a Waterloo, del Consell per la República amb Meritxell Budó a la tercera fila, entre Elisenda Paluzie i Antoni Castellà (ACN)

 

L'anunci del pròxim nomenament de Budó arriba després que el Consell Nacional del PDeCAT situés Artadi com a número 2 de la llista per l'alcaldia de Barcelona, per darrere de l'exconseller Joaquim Forn i per davant de l'exconsellera Neus Munté, que havia guanyat les primàries del partit de cara a les eleccions municipals.

 

Meritxell Budó i el president Quim Torra el 27 de gener (ACN)

 

El 10 de març, el mateix dia que es va saber que Artadi deixaria el govern, Budó ja va dir, en declaracions a l'ACN, que es posava "a disposició" del president Torra i del conseller "legítim" Turull.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut