Estats Units

McCain compara Barack Obama amb Britney Spears i Paris Hilton

El candidat republicà a la Casa Blanca, John McCain, sembla que ha tingut fred de peus per l'èxit que va tenir la gira de Barack Obama pel Pròxim Orient i Europa la setmana passada. I per això ha obert una nova ofensiva contra el seu rival a les eleccions. En concret, han emès un anunci a la televisió, que porta el nom de "Celebrity" (persona famosa en anglès), en què titlla Obama, precisament, de ser una "celebrity" sense prou força per liderar els Estats Units, i l'acusa de parlar molt i actuar poc, i el posa, a més, a la mateixa altura de personatges com Britney Spears i Paris Hilton.

Actualitzat

Sota la pregunta, "està preparat per governar?", l'equip de campanya de McCain acusa Obama de parlar molt i actuar poc i de ser una celebritat global sense prou condicions per liderar un país com els Estats Units en un anunci en què es pot veure el senador d'Illinois, durant el seu discurs a Berlín, i famoses com Britney Spears i Paris Hilton. I, a més, reitera que el líder demòcrata només ha mostrat les seves habilitats oratòries.

Al mateix temps, el candidat republicà es descriu a ell mateix com un polític independent i amb una història de resistència i valentia a l'esquena.

L'spot, de 30 segons, s'acaba així: "Amb els preus de la gasolina augmentant, Barack Obama ha dit "no" a l'explotació petrolera d'ultramar i, a més, augmentarà els impostos de l'electricitat." I conclou: "Impostos més alts i més petroli estranger. Aquest el veritable Obama."



D'altra banda, la campanya demòcrata ha respost als republicans amb un anunci propi en què qualifica el republicà com l'"últim atac d'enganys de McCain" i que els observadors ja han rebutjat.

Anar al contingut