Francesc Homs, després del Consell Executiu
Francesc Homs, després del Consell Executiu
Barcelona

Mas sol·licitarà comparèixer al Parlament per explicar la cimera anticorrupció

Ho ha anunciat el conseller de Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, que també ha explicat que la trobada es farà a partir de dos quarts d'una del migdia i que Mas hi anirà amb "mentalitat oberta" i sense una agenda tancada. Homs ha afegit que no s'hi tractaran casos concrets, sinó que es buscaran possibles solucions.

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat, Artur Mas, sol·licitarà comparèixer al Parlament per explicar als grups polítics les mesures que pactin aquest dimecres el govern i els diferents organismes implicats en la lluita contra la corrupció política. D'aquesta manera, el govern vol donar resposta als partits que reclamaven participar en aquesta trobada, convocada pel mateix president arran de l'acumulació dels casos de corrupció.

Ho ha anunciat el conseller de Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, en la roda de premsa del Consell Executiu, on també ha explicat que la trobada es farà a partir de dos quarts d'una del migdia i que Mas hi anirà amb "mentalitat oberta" i sense una agenda tancada. Homs ha afegit que no s'hi tractaran casos concrets, sinó que es buscaran possibles solucions.

Justament, el Parlament ha acordat reprendre els treballs de la llei sobre transparència i la llei electoral, que havien començat la legislatura passada. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, ha explicat que aquests dos projectes tindran prioritat.

Aregio, al Servei d'Ocupació de Catalunya

D'altra banda, el portaveu del govern ha anunciat que Joan Josep Isern està a partir d'ara al capdavant del Servei Català de Trànsit, en substitució de Joan Aregio, que assumeix, al seu torn, el Servei d'Ocupació de Catalunya. L'executiu català també ha nomenat Maria Mercè Santmartí directora general de la DGAIA, la Direcció General de l'Atenció a la Infància i l'Adolescència.
Anar al contingut