L'univers de Coldplay extasia el públic de Barcelona amb un espectacle total

Han dedicat a Tina Turner el primer dels quatre concerts que faran fins diumenge a l'Estadi Olímpic

RedaccióActualitzat

Moltes sorpreses aquest dimecres al primer dels quatre concerts de Coldplay a l'Estadi Olímpic de Barcelona, amb els Gipsy Kings convidats a pujar a l'escenari.

Amb un gran desplegament de mitjans tècnics, la banda ha dedicat aquest primer concert a Tina Turner, morta aquest mateix dimecres a Suïssa als 83 anys.

Els espectadors han participat en l'espectacle amb polseres lluminoses, i han respost amb entusiasme a l'afirmació del líder del grup, Chris Martin, que seria "el millor espectacle de la història".

El públic que ha anat al concert de Coldplay ha participat en l'espectacle portant polseres lluminoses (Europa Press)

"Viva la vida" amb els colors del Barça

Ha estat un ball de llum, color i confeti des del primer moment, amb moments estel·lars com la peça emblemàtica "Viva la vida", que ha sonat amb els colors del Barça per tot arreu.

El bateria del grup, Will Champion, recordava abans del concert que aquesta cançó la van compondre a Barcelona:

"El primer cop que la vaig sentir va ser en una església, a Barcelona, era una maqueta, només amb les cordes, un enregistrament molt primerenc, però va néixer definitivament a Barcelona."

Hi ha hagut moments íntims, com el que s'ha creat amb "Paradise", i també d'eufòria, com el de "Sky full of stars", que ha sonat amb focs artificials mentre el públic la cantava també.

El líder de Coldplay, Chris Martin, durant el primer concert, aquest dimecres a Barcelona (EFE)

Tina Turner i... Gipsy Kings

La sorpresa ha estat l'aparició estel·lar dels Gipsy Kings a l'escenari, que han canviat el registre del concert durant una estona cantant temes com "Bamboleo" i "Volare".

Abans, però, Coldplay ha volgut homenatjar Tina Turner amb un afegit improvisat, tocant un dels seus grans èxits, la versió de "Proud Mary" amb què va arrencar la seva carrera.

Una nit llarga amb molta energia per part del grup que ha encisat el públic, la primera de la sèrie de quatre que ompliran de gom a gom l'Estadi Olímpic aquest dijous, aquest dissabte i aquest diumenge.

El líder de Coldplay, Chris Martin, durant el primer concert, aquest dimecres a Barcelona (EFE)
ARXIVAT A:
Música
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut