L'incendi que es podia veure des de tota la ciutat ha afectat edificis pròxims (Reuters/Tyrone Siu)

L'incendi d'un gratacel en construcció de 42 plantes causa dos ferits a Hong Kong

Els Bombers també han evacuat 170 persones d'edificis pròxims afectats per les flames, entre els quals un hotel de 5 estrelles

Un espectacular incendi ha destruït un gratacel de Hong Kong. El foc va començar aquest dijous a la nit als pisos més alts de l'edifici, que està en construcció.

Dues persones han resultat ferides, i els Bombers han evacuat 170 persones de la zona. S'estan investigant les causes del foc. Les flames han afectat edificis veïns, entre els quals hi ha un hotel de cinc estrelles.

Les flames s'han pogut veure des de tota la ciutat i de l'altra banda del port de Victòria. 

Uns 250 bombers i agents de rescat i emergència han treballat tota la nit per extingir l'incendi. Segons testimonis recollits per Reuters, les flames van embolcallar diversos pisos superiors de l'edifici, des d'on queien restes ardents, com les bastides de bambú que s'utilitzen per a la construcció. Aquestes restes van provocar incendis més petits a les estructures adjacents.

Per evitar aquests perills, i l'entrada de cendres i fum, els Bombers van demanar als residents que tanquessin les portes i les finestres

El foc ha afectat els pisos superiors de l'edifici de 42 plantes en construcció (EFE/Jerôme Favre)

A mitjanit, hora local, l'incendi es va poder apagar i aquest divendres s'estan investigant les causes de l'inici del foc. L'edifici incendiat és una de les obres del projecte de reurbanització al districte econòmic i comercial de Tsim Sha Tsui, de Hong Kong. L'edifici de la companyia Empire Group té 42 pisos, estava destinat a allotjar un hotel i el Mariners Club de la ciutat. El Mariners Club es va obrir el 1967 per oferir allotjament assequible a la gent de mar i era popular entre els treballadors marítims que passaven per Hong Kong.

ARXIVAT A:
IncendisHong Kong
Anar al contingut