Miquel Altimiras, en una imatge d'arxiu
Miquel Altimiras, en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

L'expresident del Club Patí Vic Miquel Altimiras, detingut per presumpte blanqueig de capitals

Segons ha informat el diari digital El9nou.cat, els Mossos d'Esquadra han fet dues detencions més i s'han escorcollat altres cases dels implicats en una operació contra un presumpte blanqueig de capitals i altres irregularitats

Actualitzat

L'expresident del Club Patí Vic Miquel Altimiras ha estat detingut per irregularitats financeres detectades al club durant el seu mandat, segons ha informat el diari digital El9nou.cat. Aquest matí, els Mossos d'Esquadra han fet dues detencions més i s'han escorcollat altres cases dels implicats en una operació contra un presumpte blanqueig de capitals i altres irregularitats.

Segons aquesta mateixa informació, la investigació sobre l'anterior junta de l'entitat va començar el març de l'any passat arran d'una denúncia d'origen desconegut que acusava l'anterior gerent, Joan Viñas, d'utilitzar fons del club en benefici propi i de la seva família. El cas va evolucionar cap a un presumpte delicte de frau fiscal perquè el club osonenc hauria pagat en negre els seus treballadors i entre els investigats hi havia Altimiras i bona part de la seva junta.

L'actual junta directiva del club osonenc ja va anunciar temps enrere que no es feia responsable de les gestions de la directiva de Miquel Altimiras.

Anar al contingut