Patrick Ewing, entrenador de la Universitat de Georgetown
Patrick Ewing, entrenador de la Universitat de Georgetown
Bàsquet

L'exjugador de l'NBA Patrick Ewing fa públic que té coronavirus

Un dels grans pivots de la història de l'NBA, Patrick Ewing, ha anunciat aquesta matinada que té coronavirus a través d'una piulada a la xarxa

Redacció Esport3Actualitzat

Patrick Ewing, un dels grans pivots de la història de l'NBA, ha anunciat aquesta matinada que té el coronavirus. Ho ha fet públic a través d'una piulada a la xarxa on es pot veure el comunicat de Georgetown. Ewing, que està ingressat en un hospital i aïllat, explica que aquesta malaltia és seriosa i que ningú no se l'hauria de prendre a la lleugera. "Vull compartir que he donat positiu en el test del Covid-19. Aquest virus és seriós i no s'hauria de prendre a la lleugera. Us vull animar a tots a mantenir-vos segurs i a tenir cura de vosaltres mateixos i dels vostres éssers estimats", explica a la piulada.


Ewing va ser un dels pivots dominants de la competició. Va jugar a l'NBA durant 17 temporades, la major part d'aquest temps vestint la samarreta dels New York Knicks. Actualment entrena l'equip de la Universitat de Georgetown, a qui l'uneix una estreta relació perquè és on va jugar en la seva època d'estudiant.

Anar al contingut