Sabadell

Les pèrdues de pilota condemnen el Sabadell a Butarque (2-1)

Els gols de José Arnáiz i Rober Ibáñez a la primera part són suficients perquè l'equip madrileny sumi els 3 punts. A la segona part, els arlequinats han retallat distàncies en el marcador gràcies al gol d'Óscar Rubio

Xavier AymamíActualitzat

Butarque ha estat l'escenari on el Sabadell ha posat fi a la ratxa de tres partits en Lliga sense perdre. Els d'Antonio Hidalgo han caigut per 2 gols a 1 contra el Leganés, en un partit que no ha començat gens bé per a l'equip arlequinat.

Al minut 6, una pèrdua en la sortida de pilota dels sabadellencs ha permès a l'equip madrileny combinar una ràpida jugada que ha acabat culminant José Arnáiz amb un xut creuat, impossible d'aturar per Ian Mackay. Al minut 25, Javi Eraso a punt ha estat d'aconseguir el segon gol per a l'equip local, amb un xut amb rosca que no ha agafat porteria per poc. Era un avís. A tocar de la mitja hora de joc, una altra pèrdua del Sabadell al mig del camp ha servit perquè Eraso cedís la pilota a Rober Ibáñez per establir el 2-0 al marcador.

Antonio Hidalgo ha volgut sacsejar l'equip i ha fet una doble substitució al minut 37: Grego Sierra i Aaron Rei han deixat el seu lloc a Antonio Romero i Víctor Garcia. La situació, però, hauria pogut ser pitjor quan al minut 39 un gol de Borja Bastón no ha pujat al marcador per fora de joc. La més clara del Sabadell, poc abans del descans, ha arribat en una rematada massa forçada d'Héber Pena, després d'una bona centrada de Víctor Garcia.

A la segona part, l'equip vallesà ha sortit més endollat i Jaime Sánchez ha posat a prova la porteria del Leganés amb una rematada de cap que Riesgo ha pogut refusar. Al minut 57, el Sabadell ha tornat a avisar amb un xut de Guruceta que s'ha estavellat al pal. La tercera, però, ha sigut la bona: Òscar Rubio ha caçat una pilota a la frontal de l'àrea i amb l'ajuda d'un rival i el pal ha retallat distàncies en el marcador.

Al minut 64, Juan Fernández a punt ha estat de fer-se un gol en pròpia porteria. La sort s'ha aliat amb el Sabadell. Igual que en el minut 74, on un mà a mà de Mackay amb Arnáiz ha somrigut els arlequinats. L'efervescència del Sabadell s'ha anat apagant i el marcador ja no s'ha mogut més a Butarque. El Sabadell té ara al davant 9 finals per intentar sortir de la zona de descens.