Imatges de com el caça allibera combustible sobre el dron nord-americà (Reuters/Comandament EUA a Europa)

Les imatges de l'incident entre un caça rus i el dron nord-americà sobre el mar Negre

El Pentàgon mostra les imatges enregistrades per la càmera del dron, on es veu com un dels caces russos li deixa anar combustible a sobre abans del suposat xoc

Actualitzat

El Pentàgon ha fet públiques les imatges de l'incident entre dos caces bombarders russos i un dron americà que va tenir lloc fa dos dies quan sobrevolaven el mar Negre.

A les imatges s'aprecia com un dels caces russos Su-27 deixa anar combustible sobre el dron no tripulat nord-americà MQ-9, que, segons el Pentàgon, feia "operacions rutinàries a l'espai aeri internacional". 

La versió russa dels fets és que el dron es va precipitar sol al mar en fer una maniobra sobtada, mentre que des del comandament dels Estats Units a Europa expliquen que el motor del dron va quedar inutilitzat i es van veure obligats a fer-lo precipitar al mar.

Al vídeo es veu com el Su-27 rus s'aproxima al dron nord-americà des de la cua i hi buida al damunt part del combustible que porta. Aquest incident no té, aparentment, afectació sobre el dron, que continua volant amb la propulsió de l'hèlice. En una segona aproximació russa, es veu com de nou s'allibera combustible i el suposat xoc. La imatge es congela amb l'impacte i es pixela tot seguit. 

Aquestes són les imatges facilitades pel Pentàgon enregistrades per la càmera del dron:

ARXIVAT A:
Estats UnitsRússia
Anar al contingut