Quico Álvarez emocionat, davant del bus de barri, mentre un veí li posa una mà a l'espatlla
El conductor es diu Quico Álvarez i ha treballat durant més de 30 anys a TMB

L'emotiu comiat dels veïns al conductor d'un bus de Barcelona el dia de la jubilació

El veïnat de Mas Sauró, al barri de muntanya de les Planes, ha organitzat una sorpresa per agrair la dedicació del conductor de la línia 118 durant prop d'una dècada

Quico Álvarez ha estat durant 9 anys conductor de la línia 118, un bus de barri a les Planes i Vallvidrera, barris de muntanya de Barcelona. Aquest diumenge era el seu últim dia i els veïns i veïnes del nucli de Mas Sauró han volgut agrair-li la dedicació amb una sorpresa.

Una setantena de persones l'esperaven en una de les parades, la del Torrent del Rovelló, en el que era el seu últim recorregut. Quan en Quico hi ha arribat, l'han aplaudit i han corejat el seu nom. "Quins cabrons!", ha dit ell emocionat, mentre baixava del bus per abraçar-se amb els veïns.

"Ha estat un exemple de complicitat i servei veïnal", assegura en Joni, un dels usuaris que hi ha participat i que ha compartit el vídeo del moment a les xarxes socials. "S'ho ha guanyat amb humanitat i demostrant que hi ha una altra manera de treballar".

Explica que en Quico ha tingut detalls amb ells com acompanyar persones grans fins a la porta de casa i no obligar-los a baixar a la parada, o esperar veïnes a qui havia donat el seu telèfon perquè el poguessin avisar si arribaven un parell de minuts tard per un retard en el tren, per exemple.

Per tot plegat, li van fer aquesta sorpresa:

 

La idea va sorgir en un xat veïnal i, amb la complicitat de l'associació de veïns, es van organitzar. També li van fer un obsequi: un llibre del fotògraf Àlex Llovet, amb el títol "Querido vecino", que recull imatges de les 400 famílies que viuen a Mas Sauró, "perquè se'n recordi de tots nosaltres".

"El trobarem a faltar", diu en Joni. "Haurem d'ensenyar al seu substitut", afegeix fent broma.

Des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), s'han afegit als agraïments a Quico Álvarez, amb un missatge a les xarxes en què subratllen que ha estat "un reflex de l'esforç diari dels i les professionals de TMB", per a qui va treballar més de 30 anys.

 

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut