Dani Alves
Després de la denúncia per violació, Alves ha canviat quatre vegades la versió dels fets
Barcelona

L'Audiència de Barcelona envia Dani Alves a judici per violació

L'exfutbolista blaugrana està acusat d'agressió sexual per, presumptament, haver violat una noia al reservat d'una discoteca de Barcelona

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona envia a judici l'exfutbolista Dani Alves, acusat de la violació d'una noia en una discoteca. El tribunal rebutja els arguments de la defensa d'Alves, que demanava anul·lar el procediment.

El tribunal considera que la declaració de la víctima i de testimonis i els informes pericials són indicis suficients per jutjar l'exfutbolista.

Ara es dona cinc dies a la Fiscalia i l'advocada de la víctima perquè facin els escrits d'acusació i les penes que demanen per a Dani Alves. Aquest és el darrer tràmit abans de fixar la data del judici.
 

En presó preventiva des del gener

L'exfutbolista està en presó preventiva des del 20 de gener passat i ha canviat dos cops d'advocat i diverses vegades de versió

Els fets van passar el 30 desembre de l'any passat al lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona. La víctima, una noia de 23 anys, denuncia que el brasiler la va convidar a ella i a dues amigues a pujar al reservat on estaven ballant, la nit del 30 al 31 de desembre.

Després, hauria entrat en un espai darrere d'una porta i va fer anar-hi la noia, que pensava que era un lloc per fumar. Un cop a dins, la jove es va sorprendre de trobar-se en un lavabo diminut i va voler sortir, però Alves l'hauria forçat a practicar sexe amb ella.

Les imatges de les càmeres de seguretat i les versions dels testimonis han corroborat la versió de la denunciant. També les proves d'ADN, que han conclòs que les restes trobades tant a la vagina com a la roba de la noia són d'Alves. 

L'investigat va negar primer que conegués la noia. Després va assegurar que el sexe va ser instigat per ella i, finalment, que hi havia hagut una relació sexual consentida. 

Cap de les versions d'Alves no li han servit per sortir de la presó, ni tampoc els seus esforços per demostrar l'arrelament a Catalunya que minimitzaria el risc de fugida.

ARXIVAT A:
JudicialAgressió sexualDaniAlves
Anar al contingut