La sèrie de TV3 "Si no t'hagués conegut" entra al catàleg de Netflix
Pablo Derqui i Mercè Sampietro, en un moment de "Si no t'hagués conegut"

La sèrie de TV3 "Si no t'hagués conegut" entra al catàleg de Netflix

La ficció protagonitzada per Pablo Derqui i Andrea Ros és la tercera producció de TV3 que compra Netflix

Actualitzat

La sèrie "Si no t'hagués conegut", que TV3 va emetre la tardor passada, es podrà veure a la plataforma Netflix a partir del 15 de març.

El drama amb tocs de comèdia i ciència-ficció protagonitzat per Pablo Derqui, Andrea Ros i Mercè Sampietro és la tercera producció que Netflix compra a TV3, després de "Merlí" i "Benvinguts a la família".

Durant la seva emissió, "Si no t'hagués conegut" va ser líder a la seva franja amb una mitjana d'uns 300.000 espectadors.

 

 

 

Una ficció que barreja diversos gèneres

A "Si no t'hagués conegut" hi ha drama, que vertebra la història d'amor, però també hi ha comèdia i un punt de ciència-ficció. Tot plegat l'ha convertit en una producció diferent del que s'havia vist fins ara a TV3. La idea de Sergi Belbel era fer una sèrie de gènere però utilitzant els paràmetres de les ficcions convencionals: una història de personatges, de sentiments, de passions, però dotada d'aquest toc especial.

A la sèrie, l'Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta l'afecta brutalment. Ni la seva família ni els seus amics poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una dona misteriosa (Mercè Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut