El Víctor, el propietari de l'establiment de les Arenes, té només 22 anys (ACN/Maria Pratdesaba)

La pedra d'or de les Arenes i un bus perdut: històries del sorteig de Nadal

A les Terres de l'Ebre s'ha venut un pessic de la Grossa per primera vegada i a Granollers s'han repartit més de 30 milions d'euros

RedaccióActualitzat

Costa de creure: al centre comercial de les Arenes, a Barcelona, han repartit la grossa de Nadal i quatre cinquens.

El Víctor, el propietari de l'administració, ens ha explicat com han viscut el matí: "Ha arribat el primer... Un cinquè, un altre, un altre i un altre..."

 

Un amic li ha trucat i li ha dit que, amb tan sols 22 anys, estava a punt de convertir-se en el rei dels cinquens... fins que a dos quarts de dues s'ha revelat per fi el número de la grossa: 88008. I a les Arenes també el tenien.

L'establiment de les Arenes té un amulet, la pedra d'or, amb què els clients freguen el dècim.

En Víctor frega un dècim amb la pedra d'or (ACN/Maria Pratdesaba)


El quart premi a Granollers

L'administració número 10 de Granollers ha repartit la sort del quart premi de la rifa de Nadal amb el número 41147 amb 34 milions d'euros. Ha estat un premi molt repartit, que s'ha venut dècim a dècim.

Les loteres Isabel i Esperança també han rebut el premi perquè també hi han jugat. Ens han explicat la seva història: l'any en què van obrir l'establiment, van anar a Madrid i en aquell viatge van perdre un autobús que els va fer agafar-ne un altre, el 147. Des d'aleshores sempre juguen el mateix número.

L'Esperança,  la Isabel i una treballadora celebren el premi(ACN/Albert Segura)

 

A les Terres de l'Ebre s'ha venut un pessic de la grossa per primera vegada. A Tortosa s'ha venut tota una sèrie del 88008 amb deu dècims i s'han repartit 4 milions d'euros. I a Horta de Sant Joan s'ha venut un dècim. Fins a les 2 del migdia no s'hi ha acostat cap guanyador.

I a Pineda, el restaurant Diagonal ha repartit 2,1 milions d'euros. El local ha venut el 01568, un cinquè premi, i ha distribuït 350 dècims a clients.

Es tracta d'un "número important", ha dit el propietari de l'establiment, Salvador Boada Sala, perquè s'assembla a l'any que els seus pares van obrir el restaurant, l'1 de maig de 1968, que, en números el maig és el cinquè mes de l'any i quedaria així: 01568.

Un client del restaurant Diagonal Pineda celebrant que ha guanyat dos dècims del cinquè premi de la loteria de Nadal (ACN/Albert Hernàndez)

El segon premi ha deixat 1.250.000 euros a Sant Joan Despí. La propietària de l'establiment ha explicat que en 45 anys d'història de l'administració mai havien repartit un premi com aquest.


Madrid i Benidorm

On més sèries s'han venut del 88008 és a Madrid (50). A l'establiment número 119 de l'Avinguda de Monforte de Lemos, Rocío Arias, la propietària porta tan sols des del setembre venent loteria. Aquest divendres Rocío ha repartit 200 milions d'euros.

Rocío Arias celebrant que ha venut el primer premi (EFE/ Rodrigo Jimenez)


A Benidorm, a la Marina Baixa, hi ha hagut barreja d'emocions en una botiga de regals, que havia venut un dècim del 88.979, i la celebració d'aquest divendres ha estat hores després que els entressin a robar.

ARXIVAT A:
NadalLoteria
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut