Billie Eilish, a la catifa vermella des d'on li van preguntar si havia sortit volgudament de l'armari
Billie Eilish, a la catifa vermella des d'on li van preguntar si havia sortit volgudament de l'armari (Reuters/Mario Anzuoni)

La naturalitat amb què Billie Eilish diu que és LGBTIQ+: "No era obvi?"

Després de parlar de la seva orientació bisexual, l'artista nord-americana diu que no creu en les etiquetes i demana que la deixin en pau

RedaccióActualitzat

En un article publicat per la revista Variety, Billie Eilish va explicar que se sentia atreta per les dones. L'antidiva del pop i autora d'èxits com "Bad Guy" va protagonitzar, sense haver-s'ho proposat, una sortida de l'armari de la qual s'ha vist obligada a tornar a parlar en un altre acte de la mateixa revista.

Eilish era a la catifa vermella quan una periodista li va preguntar si la seva afirmació sobre les dones l'havia feta intencionadament. La resposta va ser eloqüent:  

"No. Però, en certa manera, vaig pensar: 'No era obvi'? No m'havia adonat que la gent no ho sabia. No hi crec gaire, en això. El meu pensament és 'Per què no podem simplement existir?' Fa molt temps que visc aquesta situació i, senzillament, no n'havia parlat. Ups."

Entre divertida i nerviosa per haver de parlar de la seva condició bisexual, la guanyadora de 7 premis Grammy va afegir que no tenia cap problema a declarar-se membre de la comunitat LGTBIQ+:

"Vaig veure l'article i vaig pensar: 'Ostres, suposo que avui he sortit de l'armari. D'acord, guai. És emocionant, per mi, perquè suposa que la gent no ho sabia, però és xulo que ho sàpiguen. Però em posa nerviosa parlar-ne."

Aquest és el vídeo del moment:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

 

En una publicació a Instagram, l'artista nord-americana ha intentat tancar el tema. "'M'agraden els nois i les noies, deixeu-me en pau sobre aquest tema, si us plau, a qui li importa. Poseu '"What was I made for", diu, en referència a la cançó que va compondre per a la pel·lícula "Barbie".  


"Em sento atreta per les dones", va dir

En l'article de Variety, Eilish va explicar com s'havia sentit de jutjada amb l'arribada a la fama amb només 14 anys. Va dir que va ser "estrany i decebedor" veure com tothom es preguntava per la seva sexualitat, la seva parella o forma de vestir. També va parlar obertament de sentir-se dona i sentir-se atreta per les dones. "Em sento físicament atreta per elles. Però també intimidada per la seva bellesa i presència", va manifestar.

"Honestament, no m'he sentit mai com una dona. Mai m'he sentit desitjable ni femenina. M'he hagut de convèncer a mi mateix que soc... una noia maca", va afegir al mateix temps que deia que s'identificava amb el pronom "ella", però "mai m'he sentit realment com una noia".

Eilish prepara el seu tercer disc per a l'any que ve
Eilish prepara el seu tercer disc per a l'any que ve(Reuters/Mario Anzuoni)

Fa temps, Eilish va sortir al pas de les crítiques per la seva forma de vestir. "Deixeu existir les dones. Sou idiotes", va contestar als que qüestionaven que es posés roba ajustada o escotada després d'haver debutat amb un estil molt diferent.

I ja ho va corroborar en una entrevista amb TV3 el 2019, on quedava clara la seva apel·lació al dret a ser i mostrar-se com vulgui: "Tothom és sexi! Deixem que ho siguin! Deixem que es despullin. Deixem-los! Així és com jo vull vestir ara i si demà em vull treure tota la roba, ho faré".

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Estats UnitsMúsica
Anar al contingut